Nieuwsbrief juli 2010

De kunst is om het koekje te "zijn" zoals je gebakken en bedoeld bent en ook nog datgene te doen waar je voor gekomen bent. Reflecterend naar de eerste helft van dit jaar, word ik me bewust dat ik midden in het krachtenveld sta, dat mij dwingt om met dit proces bezig te zijn. Soms doe ik dat met het verrichten van innerlijk energiewerk, maar in de afgelopen tijd heb ik ook een aantal professionals gevraagd een stukje met mij mee te lopen. Ter inspiratie van diegene die zoekend zijn op dit gebied (me realiserend dat het een hele lijst is), maar ook als dank voor de verkregen voeding onderweg, hierbij een opsomming. Een Tarotjaarlegging van Renée Maas, een energiereading over (karmische) levensvraagstukken bij Margriet van Bentem, een astrologisch consult gericht op de planeetstanden van dit moment door Erna Bucker en inzicht krijgen in de bij mij passende strategie met Human Design (zie Jeannette Lamme) . Deze consulten gaven mij handvatten, doorkijkjes en energetische ondersteuning. Boeiend om te ervaren hoe ogenschijnlijk heel uiteenlopende invalshoeken toch steeds weer naar hetzelfde wijzen. Af en toe vroeg dat om meer proceswerk. Buigen voor mijn lot en dat van anderen in een opstelling met Ingrid Dijkstra. Meer thuiskomen in mijn "sacraal" met de lichtremedie "Living Arc" onder leiding van Joanne van Wijgerden. Kleur bekennen met Aura-soma gefaciliteerd door Cornalien Stolker. Nieuwe creatiegebieden ontdekken met behulp van een intuitieve tekening gemaakt door Angele Arendsen en uiteindelijk in de overgave tijdens een zandcirkelworkshop van Richard van Rijswijk. Tot slot bracht Fares Boustanji samen met zijn roofvogels veel bewustzijn bij over de energie die nodig is om helemaal (hier) te "ZIJN". Allemaal op zich zelf staande activiteiten, bruikbare puzzelstukjes opleverend en toch weer een geheel vormend: de grote levenspuzzel. Deze raakt steeds meer compleet al is er ook nog genoeg te ontdekken. En is het altijd leuk? Nee zeker niet en soms zover buiten de comfortzone of een grote omslag genererend dat het knap wiebelig kan aanvoelen. Maar de weg ziend als doel op zich en af en toe wat zelfrelativering maakt deze ook zeker aangenaam om te bewandelen. En het "tussentijds-eindresultaat"? - ik vind het fijn om te ervaren dat ik steeds dichter bij "ik" kom. Want dat is een belangrijke drijfveer voor mij om dit alles te doen.
Voor nu wens ik ook jou meer "ik" toe!


CONSULT AURAREADING OF FAMILIEOPSTELLING
Op twee weken na, werk ik deze zomer gewoon door. Mocht je behoefte hebben aan inzichten met een aurareading, een patroon doorbreken in een familieopstelling of gewoon een goed (coach)gesprek dan nodig ik je uit om een afspraak te maken voor een individueel consult (033-4451480).

18 AUGUSTUS: WORKSHOP INZICHT-INN-FAMILIEPATRONEN
Op 18 augustus is er tijdens de workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen nog ruimte voor twee vraagstellers om een levensvraag uit te werken met behulp van een familieopstelling.

20 AUGUSTUS: ENERGIEDAG
Tegen het einde van de vakantie, jezelf goed voorbereiden op de drukke tijden die komen gaan? Tijdens de Energiedag op 20 augustus maak je kennis met methodieken die je behulpzaam zijn bij het managen van jouw eigen energiehuishoding.

24 AUGUSTUS: OPLEIDING COACH-INN-SYSTEMEN - SNELKOOKPAN
Meer weten over systeemdenken en het zelf leren begeleiden van organisatie- en familieopstellingen? Van 24-26 augustus vindt de jaarlijkse "snelkookpan" van de opleiding Coach-Inn-Systemen plaats. In november start er weer een reguliere training.

15 SEPTEMBER: OPLEIDING VRAAGGERICHT ENERGIE WAARNEMEN
Energie waarnemen in jouw dagelijkse praktijk? Inzicht krijgen in de aanwezige energetische krachtenvelden in de onderstroom? Een onmisbare tool voor de moderne coach, adviseur of leidinggevende! Train deze vaardigheden tijdens de 8-daagse opleiding Vraaggericht energie waarnemen in een professionele context, die van start gaat op 15 september a.s.

3 OKTOBER: RETRAITEWEEK ANDIAMO
Sta je op een kruispunt in je leven? Ben je toe aan een volgende stap? Tijd voor een goed gesprek met je jezelf van 3 tot 8 oktober, Andiamo, Selci, Italie. Let op: je kunt je inschrijven tot uiterlijk 1 augustus.

15 NOVEMBER: SYSTEMISCHE WERKVORMEN IN DE 1-OP-1 PRAKTIJK
Op 15 november start de 3-daagse opleiding Systemische werkvormen in de 1-op-1 praktijk voor coaches, therapeuten, adviseurs en managers met gastdocenten Leontien Braakman en Cornalien Stolker.

VOORINSCHRIJVING 2011 BIJSCHOLING MET INGRID DIJKSTRA
Op 11 en 12 februari 2011 komt Ingrid Dijkstra, schrijfster van de boeken Kind en Familielot en Familieopstellingen met kinderen en jongeren naar Nederland om samen met mij een bijscholing "Opstellingen met kinderen, ouders en het gezin" te geven. Wil je verzekerd zijn van een plek, schrijf je dan snel in. Het is ook mogelijk om jouw kind, jezelf als ouder of jullie met het hele gezin als vraagsteller(s) op te te geven.

BOEKENTIP VAN DE MAAND
Ondanks dat ik hierboven al een paar boekentips gegeven heb, hierbij in het kader van vakantieleesvoer nog een toegift. Het betreft het boek Kosmos van de Ziel van Patricia Cori. Een wake-up call aan de mensheid om eindelijk de ware kosmische bestemming te vervullen.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn volgen op twitter. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.