★ WIN fantastische prijzen met jouw vakantiefoto ★
Heb jij jouw vakantiefoto's nu nog op je camera staan? Je hebt nog 1 week de kans om mee te doen met onze #ReisSelfie actie! Post je ‪#‎ReisSelfie‬ op onze Facebook Wall! De leukste foto's belonen wij met gave duurzame prijzen! Let op! Deze actie loopt tot 1 oktober 2015.
 
 
    
Duurzaam koken met een COOX!
Bij buiten koken denk je in Nederland al snel aan barbecueën. Leuk, gezellig en lekker! Maar het geeft vaak ook een hoop rook. In een land als Oeganda is rook geen gevolg van een luxe als barbecueën, maar een noodzaak om te koken. Doordat veel mensen binnenshuis koken en vervolgens de rook inademen leidt dit jaarlijks tot vele doden.
 
    
Het belang van goede wandelschoenen op vakantie
Een wandelvakantie is niets zonder goede wandelschoenen. Een verkeerde keuze voor wandelschoenen kan namelijk schade toebrengen aan je voeten, gewrichten en/of pezen. Dit wil je natuurlijk liever voorkomen. Investeer daarom in wandelschoenen waar je jarenlang plezier aan beleeft!
 
Wij leggen je graag uit waarom dit zo belangrijk is. Lees meer >>
 
    
Hoe berekent GreenSeat de CO2-compensatie?
Altijd al willen weten hoe het nu zit met de prijs van CO2? GreenSeat geeft je nu inzicht hoe onze prijzen tot stand komen. Wij hanteren twee berekeningsmethoden: op basis van zones en een berekening per afstand. 
 
 
Over GreenSeat
Vergroen je stoel met GreenSeat en compenseer de CO2-uitstoot van jouw reis! Zo ga je klimaat- verandering tegen en geef je huishoudens in ontwikkelingslanden toegang tot duurzame energie.

Jij maakt het mogelijk
 
 
 
Volg ons ook op:
 
      
  
        
 
 
Deze 5 duurzame gadgets mogen niet ontbreken in je koffer
Bij de voorbereiding van een vakantie is niets handiger dan een checklist. Als duurzame reiziger ga je bewust op reis en compenseer je de CO2-uitstoot van je vervoersmiddel. Naast dat je duurzaam reist bevat je koffer natuurlijk ook duurzame items.
 
 
 
GreenSeat, jij maakt het mogelijk!
www.greenseat.nl

GreenSeat is onderdeel van Climate Neutral Group.
Donkerstraat 19a, 3511 KB Utrecht
info@greenseat.com
 KvK 30180751