BIJ WELKE VERBINDING LEG JIJ JOUW FOCUS?Dat het leven een golfbeweging is waarbij elke keer een ander deel uitgelicht wordt, dat is niet zo nieuw. De focus in oktober heeft echter wel een heel verfijnd karakter en is er ook een van eenvoud met een ongekende diepgang. In deze subtiele energie, die bijna een verstild karakter kent, gaan mooie ontmoetingen plaatsvinden en verbindingen gemaakt worden die op zijn minst vernieuwend zijn. Dat kan gaan over het versmelten van twee innerlijke delen in jezelf en ook over het bouwen van bruggen met personen of groepen mensen. De overeenkomst is dat twee eilanden die lange tijd afgescheiden zijn geweest weer tot een eenheid gesmeed worden - hier en daar, boven en beneden, binnen en buiten, voor en achter - ineens is dit geen dualiteit meer, maar een geheel en zal er vaak woordeloos op een diep niveau bijgepraat en gecommuniceerd worden. Voel hoe fijn het is om bijeen te zijn. Er is niet veel nodig om het goed te hebben. Hou de lijn schoon van enige vorm van ballast. Geniet van dat wat er is zolang het goed voelt en laat los als het niet meer vervullend is. Keep it simple!

Er zullen nieuwe kleuren aan de horizon verschijnen. De een zal je aanspreken en de ander trekt niet direct je aandacht. Het is echter de bedoeling om het hele palet uit te proberen in een zachte expressievorm en te ervaren hoe dat is. Meer dan eens zul je jezelf de vraag stellen, moet er niet nog meer bij voor het "kunstwerk" klaar is. Verrassend genoeg zal je merken dat een paar pennenstreken al ruim voldoende is. Laat het ontstaan en ervaar het effect van deze grootse eenvoud.

In dit zuiverende proces kan het zomaar zijn dat je je ineens bewust wordt van een prettig evenwicht waarbij je overzicht hebt van daar waar je in jouw leven staat en naar toe onderweg bent. In deze heldere momenten is er veel (geestelijke) hulp aanwezig, die jou de weg zal wijzen naar Thuis. Zo kun je jouw individualiteit opeisen, in je kracht gaan staan en terugkeren naar jouw goddelijkheid; een hereniging van zielsdelen in verbinding met het al wat is... Adem ruimschoots de schoonheid in van al dat moois gedurende deze bijzondere maand oktober.


BEHOEFTE AAN INZICHTEN LEIDEND TOT VERANDERING?
Maak dan een afspraak voor een energiereading, opstelling of ademsessie. Je kunt dit doen door een mail te sturen naar info@coach-inn.nl voor het maken van afspraken of vragen m.b.t. workshops en trainingen. of te bellen naar 033-4451480.


6 NOVEMBER 2019: MASTERCLASS ENERGIEWERK-INN-SYSTEMEN LEVEL 3
Tijdens de 5-daagse Masterclass Energiewerk-Inn-Systemen worden de technieken systemisch werk, energetisch werk en lichaamsgericht (adem)werk bijeen gebracht. Door in opstellingen lichaamsgerichte of energetische interventies te plegen of in lichaamswerk ook systemische vaardigheden in te zetten, kan op diepere lagen heling en transformatie plaatsvinden. In deze vijf daagse opleiding leer je de theorie en vaardigheden die daarvoor nodig zijn. Het is een praktische en ook diepgaande opleiding, waarin je naast het aanleren van een methodiek ook met persoonlijke ontwikkeling en eigen transformatieprocessen bezig bent.


15 NOVEMBER 2019: VERDIEPING EN TRANSFORMATIEDAG (LET OP: GEWIJZIGDE DATUM)
Eerder stond de Verdieping en Transformatiedag gepland op 22 november. Deze is een week vervroegd. Tijdens deze dag kan jouw kennis en vaardigheden m.b.t. systemisch en energetisch werk verdiepen en transformeer je met deze methodieken persoonlijke vraagstukken. Het programma wordt op de dag zelf gemaakt aan de hand van de vragen van de deelnemers. Heb je een keer een trainingsdag bij Coach-Inn gemist, dan kan je in overleg deze dag gebruiken om "in te halen".


BOEKENTIP VAN DE MAAND
Ineens waren er meerdere mensen om mij heen die het hadden over het boek "De Fontein - grip op je leven door inzicht in je familiesysteem" van Els van Steijn. Een boek waarin je middels een krachtige metafoor van een fontein wordt uitgenodigd om je bewust te worden van de plek die jij hoort in te nemen in jouw familiesysteem en wat de consequenties zijn als je daar van afwijkt. Dit alles omlijst en onderbouwd met veel verschillende systemische theorie├źn en wetten en ook voorzien van praktische handvatten.


RECEPT VAN DE MAAND
Ik heb tot nu toe een meer dan goede pompoenoogst. Inmiddels zijn er al vier stuks tot soep verworden. Het recept van Spinazie Pompoensoep was voor mij een nieuwe en echt heerlijke variant passend bij dit herfstige weer en de korter wordende dagen.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de in het Bolwerk geserveerde gerechten staan op dagelijkse-voeding.nl en op de Dagelijkse Voeding Facebookpagina. Voor het bestellen van het Coach-Gourmet ga naar www.coachgourmet.nl. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.