Het afzien van 2020
Herdruk beschikbaar op 15 december
 
Het cartoonjaaroverzicht van Fokke & Sukke staat voor de derde week op rij in de CPNB Bestseller Top 60. Om aan de aanhoudende vraag te kunnen voldoen is vanaf 15 december een iets geactualiseerde herdruk verkrijgbaar. Winkels kunnen eenvoudig extra exemplaren herbestellen via een reply op deze mail, of via hun inkooporganisatie. Standaard houden we een gestaffelde korting aan van 43, 44 en 45% voor een bestelling van respectievelijk meer dan 3, 6 of 9 exemplaren.
 
Hieronder een afbeelding van beide omslagen. Ziet u de verschillen?
 
Poster
 
Via de verzendservice van CB krijgen alle aangeslotenen onderstaande poster ter promotie van Het afzien van 2020. Mocht u hem niet gekregen hebben, mail me dan s.v.p. U kunt bij mij per mail ook meer posters bestellen, als u daar behoefte aan hebt. Ik stuur ze u graag toe.
 
 
Fokke & Sukke Scheurkalender 2021 uitverkocht
 
De Fokke & Sukke Scheurkalender 2021 is niet meer leverbaar. Ik schreef er voor Boekblad een column over. U hoeft mij niet per mail of telefoon te benaderen, want ze zijn echt op. Veel winkels hebben in het voorjaar simpelweg te weinig besteld, wat begrijpelijk is, vanwege alle onzekerheid die corona met zich meebracht: iedereen was huiverig en omdat de scheurkalenders meestal al in augustus geleverd worden betekende het misschien een grote aanslag op de liquiditeit. Ik heb desondanks toch veel meer extra gedrukt dan normaal. Helaas bleek dat niet voldoende om aan de explosieve vraag van afgelopen weken te voldoen. Het is jammer dat trouwe Fokke & Sukke fans nu teleurgesteld moeten worden, maar hopelijk gaat het volgend jaar beter. Ik hoop dat u in het nieuwe jaar de Fokke & Sukke Scheurkalender 2022 weer inkoopt als voorheen. Mocht het vroege uitkomen voor u een probleem zijn, neem dan s.v.p. contact met me op, om te zien of we in gedeelten kunnen leveren.
 
Mooie feestdagen gewenst,

Jean-Marc van Tol
jvantol@catullus.nl
03560-29453
 
Uitgeverij Catullus, Beukenlaan 9a, 3762 AE, Soest, 03560-29453, www.catullus.nl