Nieuwsbrief
 editie september 2018
Over een week is het zo ver: de start van de 33e editie van de AMGEN Singelloop Breda. Rijdend door de stad of de dorpen en door de bossen rond Breda: overal zie je veel loopmaatjes trainen. De Singelloop leeft en we maken er samen weer een geweldig feest van! Nog een week van puntjes op de i en dan mogen we los. Wat hebben we er toch enorm veel zin in!
 
Onderwerpen in deze laatste Nieuwsbrief voor de Singelloop:
 • Inschrijven? Natuurlijk kan dat nog!
 • Europese primeur: live tracking
 • Veelgestelde vragen
 • Singelloop live op TV en radio
 • Express your Selfie op de voorpagina van jouw krant
 • Singelloop krant in de bus en in de winkel
 • Volg ons op social media
 • Singelloop & Harbour Run op 1 dag
 • Sneller op de hoogte van alle nieuwtjes?
We wensen je veel leesplezier toe. Tips of suggesties?
Laat het ons weten via communicatie@bredasesingelloop.nl.

Inschrijven? Natuurlijk kan het nog! 
 
Ben je nog niet ingeschreven maar wil je wél lopen met je naam op de borst? Schrijf dan vandaag nog in. De termijn van voorinschrijven voor individuele lopers eindigt namelijk vandaag (30 september). Maar je kunt ook nog gewoon inschrijven tijdens het Singelloop weekeinde!
 
Voorinschrijven heeft onder andere als voordelen:
 • Je krijgt stevige korting op het inschrijfgeld;
 • Een plekje op jouw favoriete afstand is gegarandeerd;
 • Een leuke stok achter de deur: jij gaat die afstand toch halen!
 • Het startnummer met jouw naam er op leggen we netjes voor je klaar op het Stadskantoor!
 
Inschrijven in het Singelloop weekeinde
Krijg je alsnog de vibes en wil je de 33e AMGEN Singelloop van binnenuit meebeleven? Kom dan op zaterdag 6 oktober tussen 12.00 en 15.00 uur of op zondag 7 oktober vanaf 09.00 uur naar het Stadskantoor aan de Claudius Prinsenlaan. Daar zit een team enthousiaste vrijwilligers klaar om je te helpen bij het inschrijven!
  
Bedrijvenloop
De inschrijvingstermijn voor de Van Iersel Luchtman Advocaten Bedrijvenloop is inmiddels gesloten met een recordaantal deelnemers! Wil je daar volgend jaar ook bij zijn? Zet dan 1 mei 2019 vast in je agenda, want dan opent de inschrijving voor de 34e editie van de AMGEN Singelloop Breda voor de bedrijvenlopers!

Europese primeur: live tracking! 
 
Als eerste in Europa biedt de Bredase Singelloop haar deelnemers, supporters en alle overige belangstellenden een nieuwe feature aan: een app waarmee deelnemers live te volgen zijn!
Deze app is buiten Europa al veelvuldig succesvol gebruikt. Na de enthousiaste reacties zetten wij de app nu dus voor het eerst in binnen Europa. This is how we do it in Breda!
 
De Singelloop Breda-app van Athlinks biedt o.a. de volgende mogelijkheden:
 • Live tracking op actieve kaart van parcours
 • Live nieuwsfeeds van de organisatie ontvangen
 • Live bekijken van uitslagen
 • Direct delen van jouw resultaten via social media
 • Je kunt het certificaat van jouw resultaat claimen & downloaden
Kijk voor meer informatie en de gebruikshandleiding op onze site. Download de app direct!

Veelgestelde vragen...
 
Samen maken we de Bredase Singelloop steeds een beetje beter. Jullie helpen ons met je vragen om onze informatie te verbeteren. Er zijn tientallen en misschien zelfs wel honderden 'dingetjes' die te maken hebben met de Bredase Singelloop. Een kleine greep...
Wist je dat:
Bovenstaande punten zijn lekker praktisch en goed om te weten in je voorbereiding op misschien wel het gezelligste hardloopfeest van heel Nederland. Tot volgende week!

Videotrailer Bredase SingelloopSingelloop live op TV en radio 
 
Dit jaar is de Singelloop live te volgen op internet, op radio en... op TV! We zijn super blij met onze mediapartners en proberen samen met hen de beleving van de Singelloop te presenteren.
 
De afgelopen periode waren we op de website en de app al zichtbaar met een gave trailer van 15 seconden.
 
BredaNu verzorgt in samenwerking met Omroep Brabant een live verslag van de Singelloop op 7 oktober. Als je na jouw inspanning én ontspanning in de stad met de beentjes omhoog thuis zit, kun je 's avonds genieten van een prachtige sfeerrapportage in de vorm van een samenvatting op jouw regionale TV zender!
 
Maar zeker ook in de aanloop naar de eerste zondag in oktober zul je bij BN DeStem prachtige achtergrond verhalen lezen in het dagblad of online. Net als in de Bredase Bode en BredaVandaag waar dit jaar meer de nadruk ligt op Bedrijvig Breda en omstreken.
 
Last (but not least) gaan we voor het tweede jaar weer live verslag op de radio ter beschilkking stellen samen met online streamingstation 076 Radio, onder andere bekend van de live uitzendingen van NAC Breda!
 
Kijk hier waar je precies de Singelloop live kunt volgen. We zijn benieuwd naar jullie reacties!

Express your Selfie op de voorpagina van jouw krant!
 
Je hebt de finish gehaald. Een mengelmoes van vermoeidheid en trots. De Singelloop medaille geeft nieuwe energie. En die energie laat je lekker zien aan je vrienden via social. De Giant Selfie Stick van BN DeStem helpt je daarbij!
  
Nadat je jezelf hebt laten verwennen in het loperskwartier op het Kasteelplein is het tijd om te genieten en vier je jouw eigen Singelloop Afterparty, samen met jouw supporters. Hoe gaaf is het om jouw trots vast te leggen op een te gekke selfie?
 
Meld je daarom even bij de Giant Selfie Stick van BN DeStem. In een razend tempo kun je daar een leuke foto maken met een Singelloop achtergrond. Alleen of met je loopmaatjes. De uitkomst lijkt op de voorpagina van de krant, die je direct kunt delen via jouw favoriete social media kanaal?
 
Top toch? Vergeet je niet ons even te taggen?
 
 

Singelloop krant in de bus en in de winkel 
 
Heb je 'm al in de bus gehad, de Singelloop Krant 2018? Weer 24 pagina's boordevol informatie. Huis-aan-huis bezorgd in de gehele gemeente Breda op zo'n 65.000 adressen. Wat vind je er van?
  
Deze krant wordt in samenwerking met Abdera Media vorm gegeven. Aandacht voor het programma, de goede doelen en pagina's vol met nuttige weetjes voor ons event op de Eerste Zondag van Oktober: De AMGEN Singelloop Breda.
 
Helaas gaat het soms wel eens mis met de bezorging. Heb je de Singelloop krant niet ontvangen? Geen nood! Download 'm via bovenstaande link of haal je eigen exemplaar bij een filiaal van onze partner Albert Heijn bij je in de buurt.
 
Veel leesplezier gewenst! 
 
 

Volg ons op social media

Op zondag 7 oktober zit het Singelloop Social Vrijwilligers Team gereed om al het moois van de 33e editie op te vangen, te liken, sharen en delen. Maar we hebben ook razende reporters langs het parkoers voor ons eigen sfeerverslag van de lopers, het publiek en de vrijwilligers. 
Het aantal volgers wat ons weet te vinden op Facebook, Insta, Twitter en LinkedIn is het afgelopen jaar flink gestegen. Daar zijn we blij mee, want dan kunnen we jullie nog beter informeren!
Maar het gaat ook om jouw verhaal! Volg ons dus op alle mogelijke manieren die bij jou passen en tag #SingelloopBreda volgende week zondag in jouw mooie, ontroerende en sfeervolle berichten. Natuurlijk staan we ook voor je klaar als je een antwoord zoekt op een vraag die je niet bij 'Veelgestelde Vragen' op de site kunt vinden! 

Singelloop & Harbour Run op 1 dag

De Bredase Singelloop en de Harbour Run in Rotterdam vallen dit jaar beiden op zondag 7 oktober. Als sponsor van beide events heeft DRV dit jaar dus een organisatorische uitdaging. Drie medewerkers willen laten zien dat ze wel van een uitdaging houden: ze staan aan de start van zowel de Singelloop als de Harbour Run!
DRV heeft een mooi filmpje gemaakt in de voorbereiding met mooie sfeerbeelden uit de stad en heeft ook een mooie pitch gemaakt van de Bredase Erika Laurijssen. Kijk hier naar haar verhaal!

Sneller op de hoogte van alle nieuwtjes?
 
Leuk zo'n nieuwsbrief, toch? Maar misschien wil je liever wat sneller op de hoogte zijn van de actualiteit rond de Singelloop. Dan is het slim om ons ook te volgen via social media!
 
Blijf op de hoogte van nieuwtjes, extra activiteiten én praktische informatie voor deelnemers en supporters van #SingelloopBreda via onze social media kanalen. Volg de Bredase Singelloop op FacebookTwitter,  
PinterestInstagram of connect met zakelijke lopers op onze LinkedIn pagina.
 
We hopen je ook daar snel te mogen ontmoeten!

Onze partners: