logo

Abonneren - Uitschrijven - Delen op sociale netwerken


Nieuwsbrief 31 december 2021

We zijn al op de laatste dag van het jaar, wat werkelijk een topjaar was voor de cryptocurrency sector. Het is nu uitkijken wat 2022 zal brengen. Gaat bitcoin verder door stijgen en wordt de verhoopte 100.000 dollar toch behaald? Komt er opnieuw een periode van crypto gekte aan of lukt dat niet en wordt er een nieuwe crypto winter ingezet?

Om een antwoord op deze vragen te krijgen blijven we in 2022 de markten op de voet volgen. Bedankt alvast om deze nieuwsbrief te lezen en de beste wensen voor het nieuwe jaar!

Steven


Cryptocurrency


Aandelen

  • Ontelbare bedrijven kwamen in 2021 naar de beurs via een SPAC. Zo ook Redbox, een bedrijf dat zich nog richt op de fysieke verhuur van DVD's.


Grondstoffen


Interessant op onze zusterwebsites


Mijn tip op Youtube

  • De bedenker van het Stock to flow model, de bekende en anonieme Nederlander Plan B, was opnieuw te gast in de wagen bij Madelon Vos. Hij praat over zijn modellen en bevestigt nog steeds dat bitcoin volgens hem in deze halving cyclus fors hoger moet staan.


Bitcoin Extreme Fear

De Crypto Fear & Greed Index geeft extreme angst aan, wat er op wijst dat investeerders mogelijk te negatief zijn. In het verleden was dit vaak de voorbode van een herstel van de koers.

internet crypto

h/t @BitcoinFear


Privacy Policy - Uitschrijven nieuwsbrief

Niets uit deze nieuwsbrief mag beschouwd worden als financieel advies. Beleggen blijft altijd risicovol. Gebruik meerdere informatiebronnen, vorm zo een oordeel over een belegging en bescherm steeds jouw vermogen. Doe geen zotte dingen met geld dat je niet kan missen!