van trainers - door trainers - voor trainers
 
 
 
 
Nieuwsbrief NSTV - juni 2015
 
 
Via deze (gratis) nieuwsbrief willen we alle NSTV-leden en andere geïnteresseerde trainers en trainers in opleiding steeds informeren over ontwikkelingen en activiteiten van de NSTV.
 
Veel leesplezier en graag tot ziens bij een van onze activiteiten!
 
Bestuur NSTV

 
Agenda:
  • 12 juni 2015: Algemene Ledenvergadering NSTV
  • 12 juni 2015: Lezing Eco-coaching
  • 13 juni 2015: 5e Schaatstrainerscongres
 
 
Ledenvergadering en Lezing Eco-coaching
Algemene Ledenvergadering: 19.00-20.30 uur
A.s. vrijdag, 12 juni, houden we onze jaarlijkse Ledenvergadering. Graag nodigen wij al onze leden uit voor deze vergadering in Bilderberg Résidence Groot Heideborgh in Garderen, aanvang 19.00 uur (zaal open vanaf 18.30). Voor de volledige agenda en bijbehorende vergaderstukken verwijzen wij je naar onze site.
 
Lezing Eco-Coaching: 20.45-22.00 uur
Na afloop van de vergadering vindt er een boeiende lezing door Tjalling van den Berg plaats over ‘Eco-Coachen’. Eco- Coachen is “A Way of Life” en gebaseerd op de principes Vinden- Binden- Scoren. Eco-Coaches werken vernieuwend, slimmer, samen en duurzaam. Ook in de schaatssport wordt hier al gebruik van gemaakt. De lezing is een opstapje naar de Masterclass die in het najaar op de planning staat. Je ervaart deze avond wat het betekent om ontregeld te worden en welke effecten en consequenties dit heeft voor begeleiding. Kortom, zeker waard om na afloop van de vergadering deze lezing bij te wonen!!
 
Gelegenheid voor een drankje
Na deze lezing is er gelegenheid om na te praten onder genot van een drankje en om aansluitend te plaatse te overnachten.
 
Overnachting en diner
Bilderberg Résidence Groot Heideborgh biedt een overnachting voor € 84,- voor een kamer inclusief ontbijt (eenpersoonsgebruik) en € 99,00 bij tweepersoonsgebruik. Je kunt je reservering zelf maken, onder vermelding van NSTV.
 
Op vrijdagavond (vanaf 17.00 uur) bieden de NSTV en Bilderberg Résidence Groot Heideborgh je een hoofdgerecht aan voor een speciale prijs van € 17,50. Bij aanmelding voor de ALV graag aangeven of je hiervan gebruik wilt maken. Je rekent hiervoor zelf af bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh. 
 
 
Volg ons ook op Twitter of Facebook