Nieuwsbrief februari 2014

Beelden uit het land
van de healers....

Gun jezelf in stilte
de helende
kleuren en energie.

OPSTARTEN
Na een langere vakantie waarin ik veel nieuwe (healing)-inspiratie heb opgedaan in Nieuw Zeeland, ga ik vanaf vandaag weer langzaam opstarten. Je bent van harte welkom als je de behoefte hebt aan iemand die systemisch of energetisch even "meekijkt" op jouw levenspad. Ook verzorg ik graag (incompany)trainingen en workshops op maat met betrekking tot familie- en organisatieopstellingen, energie waarnemen, auralezen en transformatieprocessen. Je kunt een afspraak maken en informatie inwinnen via de mail of bellen naar 033-4451480. Onderstaand een overzicht van de "open inschrijvingen activiteiten" die gepland staan voor de komende tijd.

3 MAART: STRIPPENKAART - VERDIEPING EN TRANSFORMATIE
Op 3 maart is er een strippenkaartdag Verdieping en Transformatie. Het mes snijdt aan twee kanten. Enerzijds worden de systemische vaardigheden aangescherpt en het energetisch waarnemingsvermogen verdiept, anderzijds is er ruimte om persoonlijke vraagstukken uit te werken. Je kunt je voor een losse workshopdag inschrijven of een abonnement afnemen.

12 MAART: WORKSHOP FAMILIEOPSTELLINGEN
Op 12 maart staat er een workshop familieopstellingen op de agenda. Tijdens de "Inzicht-Inn-Familiepatronen" is er ruimte voor vier mensen om een (levens)vraag uit te werken met deze systemische werkvorm. Er is nog ruimte voor zowel vraagstellers als representanten.

REMINDER OPLEIDINGEN
Op korte termijn start er een drietal langere opleidingen. Je kunt je hier nog voor inschrijven.

Op 25 februari is dat de jaartraining Vraaggericht Energie Waarnemen (Level 1). Een 8-daagse opleiding waarin geleerd wordt om energie waar te nemen bij jezelf en anderen. Een onmisbare tool voor mensen die met mensen werken.

6 maart begint de vijfdaagse training Coach-Inn-Systemen (Level 1). Dé basisopleiding om zelf individuele en groepsopstellingen te kunnen begeleiden.

Tot slot staat 13 maart in het teken van de Specialist-Inn-Opstellingen (Level 2), een 5-daagse verdiepingstraining in het faciliteren van familie- en organisatieopstellingen.

BOEKENTIP VAN DE MAAND
Ik heb veel gelezen in mijn vakantie, maar ben nog niet helemaal op orde qua boekentips. Daarom fijn dat Henk-Willem Otten die deze maand voor zijn rekening wil nemen. Hij heeft gekozen voor het boek: De biologie van de overtuiging, geschreven door Bruce Lipton. De subtitel hoe je gedachten je leven bepalen is eigenlijk een hele mooie samenvatting van het boek. De auteur (cel bioloog) neemt de lezer mee op zijn 'eigen' ontdekkingsreis. Hij beschrijft hoe hij zelf veranderd is in zijn denken van de klassieke celbiologische leer naar een geheel ander wijze van denken over het werkingsmechanisme binnen de cel. Theorieën over de celleer worden afgewisseld met hele praktische voorbeelden. Consequentie van zijn visie is: positief denken ofwel de onzichtbare energieen (zoals in alternatieve geneeswijzen) kunnen een mens fundamenteel bepalen en veranderen. Het trainen van het bewustzijn in die zin kan het leven een stuk sterker maken. In het boek worden allerlei bewijzen aangedragen om aan te tonen dat de genetische informatie meer is dan alleen maar het DNA(structuur) zelf. Wil je iets meer weten over de werkingswijze binnen de cel dan is dit boek een aanrader. Het is heel goed en duidelijk beschreven en neemt je als leek op het gebied van celbiologie makkelijk mee. Het verbreedt je kijk op het celbiologisch denken en voegt daar verruimende dimensies m.b.t. celherinneringen aan toe.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op twitter en Facebook. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.