Click here to view this email in your browser                                                            август 2016
Здравейте,
За втора поредна година изложението Sofia Sport & Healthy Life ще представи най-ефективните решения, свързани със здравето и активния спорт.
В този бюлетин ще ви запознаем с магията на капките на д-р Бах и тяхната жива
енергия. В кои случаи помагат, от кого могат да се използват? На сайтовете на нашите партньори можете да намерите полезна информация за техни инициативи и новости. 

Полезни линкове:
Профил на посетители и изложители:   Спорт    Здравословен живот     
 
С пожелание за хубаво лято и спорна работа,
Таня Булдеева,
T 032/ 512 905, 0886/ 79 31 72    E tanya@viaexpo.com    W www.viaexpo.com
 
 
 

Г-жо Захариева, още от древността цветните есенции са били използвани за лекуване на различни болести. Представете накратко метода на д-р Бах.
Изборът на цветни лекове е базиран на индивидуалния начин, по който всеки реагира на житейските ситуации.Крайната цел на терапията е да ни излекува, като ни се помогне да станем по-балансирани и по-щастливи хора.Капките на д-р Бах са чудесна подкрепа при различни стресови състояния в ежедневието.
• при силна неувереност
• апатия и отричане на действителността
• във всички случаи на внезапен физически или психически шок
• при работа в стресова обстановка
• при страх от посещение при зъболекар
• при силно стресираща новина
• при всички ситуации на остро безпокойство и уплаха
За да прочетете цялото интервю с г-жа Захариева, кликнете  тук.
 
‘Sofia Sport & Healthy Life’ получи за втора поредна година подкрепата на София 2018 - Европейска столица на спорта и ще се проведе с официалното партньорство на Инициативата за активен начин на живот и подобряване на спортната инфраструктура
 
София е определена за Европейска столица на спорта през 2018 година. Решението е обявено през ноември 2014 г. от Оценителната комисия на Спортната асоциация на европейските столици и градове - ACES Europe с мотивите, че „градът е добър пример за спорт за всички
като инструмент за подобряване на здравословния начин на живот,
интеграцията и образованието”.

С избора си за 2018 г., София се нарежда до градове, които през изминалото столетие са доказали приноса си към развитието на множество спортове с провеждането на стотици национални и световни първенства на територията на тези градове.   
За повече информация, кликнете  тук.
 
Медийни партньори на изявата
 
Zdravoslovno.comСайт за здравословно хранене и здравословен начин на живот

Съдържа безплатни калкулатори, препоръчителни хранителни режими и информация за храни  в помощ на всички, които желаят да се хранят балансирано и да поддържат здравословно телесно тегло.
Zdravoslovno.com предлага необходимата информация, с помощта на която можем да осигурим на организма си всички нутриенти, за да може той да функционира ефикасно и да ни гарантира превъзходно здраве.     http://zdravoslovno.com/
 
 
 
 
 
БЛИЦ СПОРТ е спортен сайт, част от Blitz.bg. Той представлява богата палитра, в която има от всичко – топновини, коментари, анализи, интервюта плюс пикантни новини, свързани с известни спортни личности.
БЛИЦ СПОРТ се отличава от останалите електронни медии с няколко неща. На първо място съвместната ни работа със Sportradar, откъдето снабдяваме читателите с уникална статистика за всички първенства в Европа и в света – не само футболни, но и най-популярните видове спорт (баскетбол, волейбол, тенис и др.). Чрез сайта феновете могат да следят на живо развоя на резултатите от много спортни събития в България и по света. Много е ценна рубриката БЛИЦ Архив, в която връщаме лентата назад и припомняме на читателите за исторически събития, случили се в миналото. Друг интересен нюанс от спортната ни секция е БЛИЦ Атлас - футболна енциклопедия на всички национални отбори от целия свят. Имаме си и игра, която носи името БЛИЦ Гейм. В нея всеки читател може да провери своите познания в областта на футбола и спорта.    http://www.blitz.bg/sport
 
Споделете в социалните мрежи:
Намерете ни в социалните мрежи:
       
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу.
Via Expo Ltd.