Nieuws 
Oktober 2022
Agenda...
16-09-2022
Brainstorming
BitMappers Online
 
 
Rekeningnummer:
001-2267551-58
 
Adres:
VOC, A. Rodenbachstraat 18, 3500 Hasselt
 
Aanvang:
20h15
 
Inschrijven Nieuwsbrief:
 
New archive:
 
Old archive:
Handige links
 

 
Bronnen
 
Tweakers, ZDNet, ClickX, Webwereld, Chip, CM, CT, Tomshardware, PCMag, Hardware Info, 9Lives.
Nieuws...
Brainstorming

Beste leden,
 
Nu de zomer weer voorbij is, vormt de start van het nieuwe werkjaar een ideaal moment om nieuwe ideeën aan te boren, te innoveren en je te ontwikkelen!

Afgelopen jaren konden jullie al enkele keren in groep proeven van de mogelijkheden van Raspberry Pi. Wij nodigen jullie allen uit op deze eerste vergadering van het nieuwe werkjaar. We starten met een brainstorming zodat we een idee krijgen van de diverse leuke projecten die we met zijn allen kunnen ontdekken!
 
Aanpassing parkeerbeleid Hasselt:
 
Het parkeerbeleid in de A. Rodenbachstraat is gewijzigd naar betalend parkeren (ma. t/m za. van 9u tot 21u en zo. van 12u tot 18u). Vergeet geen ticketje te nemen uit de parkeerautomaat of één van de andere parkeermogelijkheden (parking cultureel centrum..) te bekijken. De parking van het cultureel centrum (en de kleine wandeling door het park richting het VOC) zijn gratis.
 
Vriendelijke groeten,
 
Het bestuur van de BitMappers Computerclub
 
Nieuws
 
MagPi gaat op een praktische manier in op de nieuwste ontwikkelingen en trends rondom de Raspberry Pi. Iedere uitgave staat vol met nieuws, reviews, hands-on tutorials en een groot aantal zelfbouwprojecten.
 
 
SOS Solutions is de shop waar je moet zijn voor Raspberry Pi's en toebehoren!
 
 
Software
 
Home Assistant Core: is een opensourceplatform voor home-automation dat draait onder Python 3. Het draait via Hassbian op een Raspberry Pi 3 of een Linux-, macOS- of Windows-computer. Het ondersteunt het detecteren van apparaten, zoals Philips Hue, Belkin WeMo-schakelaars, Mr. Coffee-koffiezetapparaten, de slimme schakelaars van IKEA en het mqtt-protocol. Daarnaast kan het waar mogelijk deze apparaten aansturen en automatisering toepassen.
 
Voordelen...
Maandelijkse nieuwsbrief met de laatste IT-nieuwtjes en de daarbij horende links;
Verantwoordelijke uitgever: Fabian Haest Winkeldonkstraat 12 3980 Tessenderlo